وی افزود: اینکه برای مثال در خانوادهای ظروفی به نامهای قهوهخوری، شیرخوری و چایخوری خریداری شود به غیر از ولخرجی و اسراف چه توجیه دیگری برای این کار می تواند وجود داشته باشد.
قرائتی گفت: انسان باید تلاش کند به جای خط پذیر بودن، خطشکن باشد، خود را محدود به رفتاری خاص نکند و تلاش کند محور کارهایش مسجد و قرآن باشد.
*صدا و سیما زندگی ساده را به مردم آموزش دهد
رئیس ستاد اقامه نماز ساده بودن یک از لازمههای زندگی اسلامی دانست و گفت: صدا و سیما در راستای آموزش زندگی ساده و بهدور از تجمل به مردم، باید همه تلاش خود را بهکار گیرد.
وی افزود: رسانه ملی میتواند با شناسایی عروسیهای ساده و گرفتن فیلم از آنها زمینه ترویج این نوع وصلتها را در جامعه بیش از پیش فراهم نماید.
وی با انتقاد از پرداختن بیش از اندازه صدا و سیما به برخی مسائل یادآور شد: در همین روزهای اخیر مسئله پسته به پای ثابت برنامههای تلویزیون تبدیل شده بود که جای تأسف دارد و لزومی به پرداختن به چنین موضوعی، تا این حد وجود نداشت.
قرائتی گفت: ترویج فرهنگ صرفهجویی باید در اولویت برنامههای فرهنگی قرار گیرد و لازمه اینکار، ایجاد تحول در رفتار مدیران است چرا که اگر مدیران خود اهل تحول نباشند قادر نخواهند بود جامعه را متحول نمایند.
*هلال احمر در ایام نوروز خیمه نماز برپا کند
رئیس ستاد اقامه نماز در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز گفت: یکی از کارهایی که لازم است در این ایام انجام گیرد برپایی خیمههایی به نام خیمه نماز برای مسافران است و این امر میتواند خدمتی به ارتقای فرهنگ عمومی جامعه باشد.
وی آموزش طلاب غیرمعمم برای ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه را برای ایام نوروز مناسب ارزیابی کرد و گفت: استفاده از طلاب غیرمعمم برای ترویج فرهنگ اسلامی در جشنهایی که به مناسبت آغاز سال نو در میان اقوام برپا میشود نیز میتواند مصداق جلوگیری از هدر رفتن ظرفیتها باشد.